04 yamaha sxv 700 no spark - Snowmobile Forum: Your #1 Snowmobile Forum
http://www.snowmobileforum.com
Go Back   Snowmobile Forum: Your #1 Snowmobile Forum > Specific Snowmobile Forums > Yamaha Snowmobiles


» Sponsors





Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 01-11-2011, 05:01 PM   #1 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 5
04 yamaha sxv 700 no spark

hello all, Im working on a 2004 sxv70sj viper and it has no spark I have a service manual but it does not cover the 4 wire kill switch on the 2004 models which i would like to test or bypass.
the customer said it was running bad at low speed and would stall. he got it running again and shut it off with the kill switch from that point he was unable to restart it and noticed it was getting no spark.

I would like to rule this out so I can move forward to test the stator,and pick up coil which were rusty and cleaned but still no spark
i have also disconnected the contrl load relay and installed new plugs. still no spark please advise. thanks!
esrmotorsports is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.2

All times are GMT -5. The time now is 04:55 PM.



Copyright SnowmobileForum.com

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0