1999 mxzx 440 - Snowmobile Forum: Your #1 Snowmobile Forum
http://www.snowmobileforum.com
Go Back   Snowmobile Forum: Your #1 Snowmobile Forum > Specific Snowmobile Forums > Ski-Doo Snowmobiles


» Sponsors





Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 12-31-2012, 05:33 PM   #1 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 31
1999 mxzx 440

having a problem with the primmer on 99mxzx440l/c doesnt want to send fuel through primmer line. put new lines on it. i can start it on starting fluid runs great just cant use primmer to start it .Also what should the rpms be at after it warms up thanks
harley05 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 01-01-2013, 08:44 AM   #2 (permalink)
I am Spartacus
 
smallengineguy's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: Milton Mills, NH
Posts: 23,718
Can you get fuel up to the primer? Are you sure you hooked it up correctly? If you can get fuel to it but it won't go through, replace the primer.
__________________
1992 Ski Doo Mach 1 (SC-10/2 suspended) March '07 SF.com Sled of the Month! (Lost in fire 4-7-13)
1992 Ski Doo Mach 1 original
2006 Ski Doo MXZ 500SS
1999 Ski Doo MXZ600
Webmaster Evergreen Valley Snowmobile Club
SledNH.com Moderator
smallengineguy is offline   Reply With Quote
Old 01-01-2013, 04:43 PM   #3 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 31
thanks smallengineguy i did have primmer lines on wrong works great now .Cam across another problem .No head light or tail light , dash lights work iv traced wires no breaks or bare wires the bulbs are good cleaned all contacks any advice for this problem thanks
harley05 is offline   Reply With Quote
Old 01-01-2013, 06:48 PM   #4 (permalink)
I am Spartacus
 
smallengineguy's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: Milton Mills, NH
Posts: 23,718
Replaced the bulbs yet? Regulator may be going out.
__________________
1992 Ski Doo Mach 1 (SC-10/2 suspended) March '07 SF.com Sled of the Month! (Lost in fire 4-7-13)
1992 Ski Doo Mach 1 original
2006 Ski Doo MXZ 500SS
1999 Ski Doo MXZ600
Webmaster Evergreen Valley Snowmobile Club
SledNH.com Moderator
smallengineguy is offline   Reply With Quote
Old 01-02-2013, 02:46 PM   #5 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 31
all bulbs have been replaced is there a way to check the voltage regulator to see if it works or not i have dash lights that work and are bright thanks
harley05 is offline   Reply With Quote
Old 01-02-2013, 06:42 PM   #6 (permalink)
I am Spartacus
 
smallengineguy's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: Milton Mills, NH
Posts: 23,718
Too much voltage coming out of the regulator. Should be 12VDC, no more than 14 or so.
__________________
1992 Ski Doo Mach 1 (SC-10/2 suspended) March '07 SF.com Sled of the Month! (Lost in fire 4-7-13)
1992 Ski Doo Mach 1 original
2006 Ski Doo MXZ 500SS
1999 Ski Doo MXZ600
Webmaster Evergreen Valley Snowmobile Club
SledNH.com Moderator
smallengineguy is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.2

All times are GMT -5. The time now is 04:58 AM.



Copyright SnowmobileForum.com

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0