symptoms.. 00 mxz - Snowmobile Forum: Your #1 Snowmobile Forum
User Tag List

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 7 (permalink) Old 12-22-2012, 09:07 PM Thread Starter
Registered User
 
Join Date: Jan 2012
Location: Lindstrom MN
Posts: 18
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
symptoms.. 00 mxz

Well people let me start by saying I have learned alot here by reading these posts and my hats off to all of you for that !

I have a 00 mxz body with a 02 440 motor in it. I rode today with no problems. until the grip heaters melted... really ! they melted..! I got home and noticed no head lights, tail, or brake lights ? The bulbs are all blown However it runs fine .... Sooo....

1. voltage regulator

2. A short in the grip heaters

Im guessin someone here has had the same ....

Thanks ..Joel
NINETOE is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 7 (permalink) Old 12-23-2012, 12:58 AM
Registered User
 
aduck's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Location: northern il
Posts: 3,774
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 13 Post(s)
id start with the regulator being it blew all the lights out.

93 mach1 670
02 rmk 800 162
95 powder special 580
aduck is offline  
post #3 of 7 (permalink) Old 12-23-2012, 07:15 AM
I am Spartacus
 
smallengineguy's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: Milton Mills, NH
Posts: 23,802
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
X2 on the regulator.

1992 Ski Doo Mach 1 (SC-10/2 suspended) March '07 SF.com Sled of the Month! (Lost in fire 4-7-13)
1992 Ski Doo Mach 1 original
2006 Ski Doo MXZ 500SS
1999 Ski Doo MXZ600
Webmaster Evergreen Valley Snowmobile Club
SledNH.com Moderator
smallengineguy is offline  
post #4 of 7 (permalink) Old 12-23-2012, 08:48 AM
Registered User
 
joshkidner's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Location: muskegon michigan
Posts: 2,479
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
X3 on the regulator. Haha

1987 chasis with 1985 597cc under the hood. Xtra-10, fox shocks, and a whole lotta speed!
joshkidner is offline  
post #5 of 7 (permalink) Old 12-23-2012, 01:21 PM Thread Starter
Registered User
 
Join Date: Jan 2012
Location: Lindstrom MN
Posts: 18
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
x4 LOL So any idea where it might be and what it looks like ?
NINETOE is offline  
post #6 of 7 (permalink) Old 12-23-2012, 04:43 PM
Registered User
 
aduck's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Location: northern il
Posts: 3,774
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 13 Post(s)
Pretty sure its under the motor recoil side

Sent from my SCH-I510 using Snowmobile.com App

93 mach1 670
02 rmk 800 162
95 powder special 580
aduck is offline  
post #7 of 7 (permalink) Old 12-28-2012, 02:45 PM Thread Starter
Registered User
 
Join Date: Jan 2012
Location: Lindstrom MN
Posts: 18
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Found it , replaced it for only 125.00 LOL But runs fine now and the lights work too Thanks once again for the replies !
NINETOE is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Snowmobile Forum: Your #1 Snowmobile Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome