500 polairs - Snowmobile Forum: Your #1 Snowmobile Forum
http://www.snowmobileforum.com
Go Back   Snowmobile Forum: Your #1 Snowmobile Forum > Specific Snowmobile Forums > Polaris Snowmobiles


» Sponsors





Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 01-03-2013, 02:41 PM   #1 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Jan 2013
Location: windsor
Posts: 5
500 polairs

Was running perfect 2 days ago but wont start now. Sounds like it isnt getting gas. Possibly no spark and there is no one near to help. Does anyone have a suggestion of what i can try. The snoe is piling up!
robertrock is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 01-03-2013, 02:45 PM   #2 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Nov 2012
Location: Hayward, WI
Posts: 21
Make sure u have spark. Next see if your plugs are wet or dry after cranking. If wet could be flooded. If dry put a little gas down one cylinder, if it runs then dies right away u might have a fuel supply issue.

Sent from my Desire HD using Snowmobile.com App
polaristech is offline   Reply With Quote
Old 01-03-2013, 02:49 PM   #3 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Jan 2013
Location: windsor
Posts: 5
500 polaris

ok have new plugs in already,gas down the cylinder,but no spark
robertrock is offline   Reply With Quote
Old 01-03-2013, 03:40 PM   #4 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Jan 2013
Location: windsor
Posts: 5
We are in the parry sound area is there anyone near seguin area at starlake message me please heatherehtaeh@hotmail.com otherwise it will kill us to load and take home to have it repaired reasonable pricing ok
robertrock is offline   Reply With Quote
Old 01-03-2013, 04:19 PM   #5 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Jan 2013
Location: windsor
Posts: 5
Btw plugs are dry
robertrock is offline   Reply With Quote
Old 01-04-2013, 11:50 AM   #6 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Jan 2013
Location: windsor
Posts: 5
Ok its fixed i put oil down the cylinders
robertrock is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.2

All times are GMT -5. The time now is 08:04 PM.



Copyright SnowmobileForum.com

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0