doesnt wanna go - Snowmobile Forum: Your #1 Snowmobile Forum
http://www.snowmobileforum.com
Go Back   Snowmobile Forum: Your #1 Snowmobile Forum > Specific Snowmobile Forums > Polaris Snowmobiles


» Sponsors





Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 12-30-2012, 04:58 PM   #1 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Dec 2012
Location: east pembroke ny
Posts: 3
doesnt wanna go

I have a 96 ultra built by a company called hot to go. Its a sound motor and it runs great at idle but when I give it throttle it won't go and it spits anew sputters. I have swapped coils already with a good set no difference. Any ideas of what could cause this?
96ultraRMK is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 12-30-2012, 06:08 PM   #2 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 211
Could be a carb issue.
bigcountrysg is offline   Reply With Quote
Old 12-30-2012, 06:17 PM   #3 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Dec 2012
Location: michigan
Posts: 2
sounds like a main jet is not big enough
96xcr600trip is offline   Reply With Quote
Old 12-30-2012, 06:32 PM   #4 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 10
Yes, this really sounds like a carb issue, give them a good cleaning and give it another try.
BJH Snow is offline   Reply With Quote
Old 12-31-2012, 12:56 PM   #5 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Dec 2012
Location: east pembroke ny
Posts: 3
Carbs are spotless rebuilt fuel pump last year and haven't rode it cause we didn't get any snow.
96ultraRMK is offline   Reply With Quote
Old 12-31-2012, 01:13 PM   #6 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Dec 2012
Location: Rigby, Idaho
Posts: 18
I agree I would replace the jets in the carbs.


Sent from my iPhone using Snowmobile.com Free App
Idacat800 is offline   Reply With Quote
Old 12-31-2012, 01:46 PM   #7 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Dec 2012
Location: east pembroke ny
Posts: 3
There lectron flat slides.
96ultraRMK is offline   Reply With Quote
Old 12-31-2012, 04:09 PM   #8 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Dec 2012
Location: Rigby, Idaho
Posts: 18
Your carbs might be out of wack may need some running, how old is the fuel in the sled ? This ethanol gas nowadays is crap, wouldn't hurt to run some ethanol treatment in the tank. Seafoam or Lucus ethanol treatment works great.


Sent from my iPhone using Snowmobile.com Free App
Idacat800 is offline   Reply With Quote
Old 12-31-2012, 04:10 PM   #9 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Dec 2012
Location: Rigby, Idaho
Posts: 18
Sorry typo should say tunning.


Sent from my iPhone using Snowmobile.com Free App
Idacat800 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.2

All times are GMT -5. The time now is 05:23 PM.



Copyright SnowmobileForum.com

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0