Xcr 120! - Snowmobile Forum: Your #1 Snowmobile Forum
http://www.snowmobileforum.com
Go Back   Snowmobile Forum: Your #1 Snowmobile Forum > Specific Snowmobile Forums > Polaris Snowmobiles


» Sponsors





Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 01-15-2010, 10:13 AM   #1 (permalink)
Registered User
 
catsrule's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: St. Cloud, MN
Posts: 207
Question Xcr 120!

Alright so I've got a 2000 XCR 120 and I have a question about it, The things seems to start up fine and run good but doesn't idle worth a shi*. I can get it started up and running and when i let off the throttle it'll idle for about 15-30 seconds and then die out unless i pull the choke out and give a little throttle. I have pulled the carb out and cleaned throughly! I know they are a pain to get right because adjustments are so small at at time. But any time i adjust anything it doesnt seem to make a difference. Any tips or suggestions please help! Thanks in advance!!!
__________________
If you ain't First, you're LAST!!!
catsrule is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.2

All times are GMT -5. The time now is 07:15 PM.



Copyright SnowmobileForum.com

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0