running problems - Snowmobile Forum: Your #1 Snowmobile Forum
http://www.snowmobileforum.com
Go Back   Snowmobile Forum: Your #1 Snowmobile Forum > General Discussion Forums > General Sled Chat


» Sponsors





Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 02-10-2013, 02:47 PM   #1 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 42
running problems

I have a 2003 f7 efi. If im riding down the trails, it will shut down randomly. sometimes it will start up and kill again. other times it wont even start. I have sparkn
Firecat3 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 02-10-2013, 09:47 PM   #2 (permalink)
Super Moderator
 
kccats's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: Northern IL
Posts: 20,259
I would go threw all the wire connection with WD40!
kccats is offline   Reply With Quote
Old 03-02-2013, 05:23 PM   #3 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Mar 2013
Location: Barrie Ontario
Posts: 22
That definitely sounds like a wiring problem or the computer box on the thing is messed up. Who ever put computer in any vehicle deserves a kick in the balls. Check the kill switch wiring to make sure its not melted or half broken. good luck
mrplow is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.2

All times are GMT -5. The time now is 12:55 AM.



Copyright SnowmobileForum.com

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0