76 cat runs like CRAP - Snowmobile Forum: Your #1 Snowmobile Forum
http://www.snowmobileforum.com
Go Back   Snowmobile Forum: Your #1 Snowmobile Forum > Specific Snowmobile Forums > Arctic Cat Snowmobiles


» Sponsors





Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 01-05-2013, 05:04 PM   #1 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 9
76 cat runs like CRAP

I cleaned the carb for the new year and it ran ok for awhile. Now it cuts out badly when you increase the throttle it also back fires a lot. I used to have a pretty bad miss while riding but now i cant even get it to move because it bogs down/ cuts out to much. I cleaned the carb again with no luck, also new fuel filter and looked for blockages in the exhaust. Maybe im not cleaning the carb right? Any ideas? Thanks folks!
cabloom44 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 01-05-2013, 06:30 PM   #2 (permalink)
Super Moderator
 
kccats's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: Northern IL
Posts: 20,242
Did you remove both the main and pilot jets? Checked that your float shuts off at level? Did you also clean your fuel pump? Replace all the fuel lines including the pick up in the tank? Then go threw the clutches and adjust the belt!
kccats is offline   Reply With Quote
Old 01-06-2013, 10:21 AM   #3 (permalink)
Registered User
 
ridegreen's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Location: Michigan
Posts: 977
X2 need to go back into the carbs.
__________________
Yes It's Fast.
No
You Can't Ride It.
ridegreen is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.2

All times are GMT -5. The time now is 03:32 AM.



Copyright SnowmobileForum.com

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0